Festival toilet met open deur

7 redenen om te kiezen voor GSV

Je kan voor verschillende redenen een verhuurservice voor mobiele toiletten inschakelen. Maar waarom zou je GSV contacteren? Met deze 7 ijzersterke redenen vergemakkelijken we jouw keuze. 

Lees meer
GSV Cleanteam onderhoud van toiletten

Propere toiletten zorgen voor tevreden bezoekers!

Smerige toiletten op festivals? Kan niet meer. Door de overvloed aan evenementen is elk bericht over een vieze wc of lange wachtrijen voor een plasje dodelijk voor de organisator. Een propere toiletzone is met de jaren van bijzaak naar hoofdzaak geëvolueerd. Ons 'Clean Team' kan je hierin helpen.

Lees meer
Eoc250lounge Dames Binnenkant

Geef bezoekers van je feest het toiletcomfort van thuis

Met de lente en de bijhorende temperaturen die volop doorbreken, vangt niet alleen de tijd van de grote festivals weer aan. Ook in bescheiden kring wordt er de komende tijd weer massaal feestgevierd. Zet je een heus outdoor feest op? Met een PleesToilet uit ons toiletgamma bied je je bezoekers een toilet aan dat het comfort van thuis evenaart. Misschien bieden onze toiletwagens zelfs meer luxe?

Lees meer
Arendonk zingt & swingt 2018 Yves Van Gestel

Zo overleven wij de festivals

Afgelopen weekend was er al de recordeditie van Zingt & Swingt in onze voormalige thuisbasis Arendonk, en een weekend eerder waren we al present op een geslaagd Gladiolen in Olen. Het startschot voor de festivalzomer is dus al even gelost. Binnenkort schakelen we nog een versnelling hoger met onze aanwezigheid op meerdaagse muziekfestivals. Als je als feestvierder al eens een checklist hanteert, dan doen wij dat zeker.

Lees meer
Toiletcontainer 2 Ingangen Aansluitingen Gsv Verhuur

Een toiletcontainer met aan- en afvoer, hoe werkt dat?

Organiseer je een groot of eerder kleinschalig evenement tijdens de zomermaanden? Dan hoeven we je vast niet te vertellen hoeveel voorbereidend werk dat achter de schermen vergt. Een belangrijke zorg is een vlot functionerende toiletzone tijdens je evenement. Welke voorzieningen tref je zelf wanneer je een toiletcontainer plaatst? En welke kunnen wij voor je aanleveren?

Lees meer
World Toilet Day 2016instagram

Waar ga jij naar het toilet?

Voor ons is een toiletbezoek evident maar 1/3de van de wereldbevolking (2,4 miljard mensen) heeft geen toegang tot een hygiënisch toilet.  1 miljard mensen hebben zelfs geen andere keuze dan hun behoefte op straat of in een veld te doen, ze hebben gewoon geen toilet.

Een van de doelstellingen inzake duurzame wereldwijde ontwikkeling is dat iedereen overal toegang heeft tot hygiënische toiletten in 2030.  Toiletten spelen een cruciale rol in het creëren van een sterke economie, verbeteren van de gezondheid en de bescherming van de veiligheid en waardigheid van de bevolking, vooral vrouwen en meisjes.

Volgens de VN redden toiletten mensenlevens, verhogen ze de productiviteit en creëren ze werkgelegenheid.  Wereld Toilet Dag (worldtoiletday.org) strijdt dus voor een toilet voor iedere wereldburger tegen 2030.

Meer info over de campagne kan je vinden op www.worldtoiletday.info.

Lees meer