Urin8 Luxe Urinoir 01 Voor Mail

Ons nieuwe luxe urinoir al gezien?

De grijze Kros-plaspaal is een klassieker die je op elk type evenement terug kan vinden. Toch zijn er evenementen waar de bezoekers net dat ietsje meer luxe wensen.  Maar een mobiel luxe urinoir, hoe ziet er dat dan juist uit?

Lees meer
World Toilet Day 2016instagram

Waar ga jij naar het toilet?

Voor ons is een toiletbezoek evident maar 1/3de van de wereldbevolking (2,4 miljard mensen) heeft geen toegang tot een hygiënisch toilet.  1 miljard mensen hebben zelfs geen andere keuze dan hun behoefte op straat of in een veld te doen, ze hebben gewoon geen toilet.

Een van de doelstellingen inzake duurzame wereldwijde ontwikkeling is dat iedereen overal toegang heeft tot hygiënische toiletten in 2030.  Toiletten spelen een cruciale rol in het creëren van een sterke economie, verbeteren van de gezondheid en de bescherming van de veiligheid en waardigheid van de bevolking, vooral vrouwen en meisjes.

Volgens de VN redden toiletten mensenlevens, verhogen ze de productiviteit en creëren ze werkgelegenheid.  Wereld Toilet Dag (worldtoiletday.org) strijdt dus voor een toilet voor iedere wereldburger tegen 2030.

Meer info over de campagne kan je vinden op www.worldtoiletday.info.

Lees meer
Toiletcabines en urinoirs op festival

Hoeveel toiletten heb je nodig?

Elk evenement is anders en er zijn veel factoren die deze aantallen kunnen beïnvloeden.  Alles is natuurlijk afhankelijk van het aantal bezoekers per dag  maar de duur, type en locatie zijn eveneens bepalend om lange wachtrijen te vermijden.

Lees meer
Eco250 Unit

Luxueuze toiletten nodig?

Geen probleem, we hebben ons gamma uitgebreid!
Enkele maanden geleden namen we de firma PleesToilets over.  Plees is gekend voor  luxueuze toiletvoorzieningen met Full Service.

Lees meer
Archief