Nu de heropstart van scholen en bedrijven begonnen is, krijgen we steeds meer de vraag naar extra wastafels. En aangezien er deze zomer geen festivals en andere evenementen zullen plaatsvinden, kunnen we onze toiletten ombouwen tot mobiele wasunits. VRT NWS en RTV kwamen begin mei langs om alvast een kijkje te nemen.

Handwasbak Refreshpoint in opbouw

Door de coronacrisis ligt de evenementensector volledig stil. Maar stilaan kregen we van verschillende bedrijven en scholen de vraag naar sanitair. Dus gingen we snel aan de slag om te kijken wat we op korte termijn kunnen aanpassen of bij maken om deze bedrijven en scholen van extra wastafels te voorzien.

Wastafels voor groot en klein

De laatste weken zijn onze medewerkers druk in de weer met containers om te bouwen en extra units aan te maken. We zorgen voor wastafels aan de buitenkant met voldoende ruimte tussen. Ook houden we rekening met de hoogte, zodat ook de kleinste kinderen hun handen kunnen wassen.

Uiteindelijk zorgen we ervoor dat de verhouding tussen toiletten en wasbakken groter is dan voorheen. Daarom maken we nu ook extra units met alleen maar wasbakken.

We breiden ons aanbod aan handwas mogelijkheden uit met volgende producten:

  • Freshpoint 10 wasbakken: een container die voorzien is van 10 individuele wasbakken met zelfsluitende drukknopkranen. In de container bevindt zich een waterbuffer van 1000 liter, zodat er ook op drukke momenten voldoende waterdruk is 
  • Refreshpoint 4 kraantjes: een handwasunit met 4 wastafels rondom voorzien van scheidingswand
  • Handwasbak 4 kraantjes: een losse wasbak met 4 kraantjes om op te hangen aan nadar of Heras
  • Luxe wasbak 8 kraantjes:  handwasunit met 4 kraantjes per zijde en volledige scheidingswand

 

Ook voor zomerkampen

Momenteel doen we dit voor bedrijven en scholen. Op 1 juli begint de zomervakantie, dus komen er heel wat wastafels vrij. Deze kunnen eventueel dienen voor zomerkampen van jeugdbewegingen.