Toiletcabines op fuiven, festivals of bouwwerven worden vaak ‘chemische toiletten’ genoemd, maar dat zijn ze eigenlijk niet. Mensen denken aan chemische toiletten, omdat deze cabines een opslagtank bevatten met een gekleurde vloeistof. Dit is evenwel geen chemisch product, wel een biologisch afbreekbaar middel. Daarom gebruiken wij de term chemische toiletten zelf niet, in feite zijn het septische toiletcabines. Wij beschikken over meer dan 1.000 ‘chemische toiletten’ en urinoirs om flexibel te verhuren op events. Ontdek hier de mogelijkheden van onze toiletcabines.   

Waarom je ‘chemische toiletten’ bij ons huren?

  • Eventorganisatoren kunnen op ons rekenen voor het grootste assortiment aan ‘chemische toiletten’.  Voor elk type event verhuren wij de juiste toiletten. 
  • Aanvullend op het huren van ‘chemische toiletten’ kan je op ons rekenen voor bijkomende extra services.  Mooie voorbeelden hiervan zijn onze permanentiedienst en ons Clean Team. 
  • Dankzij eigen vrachtwagens zijn we logistiek volledig onafhankelijk. Dit betekent dat jouw ‘chemische toiletten’ correct op het afgesproken tijdstip op de gewenste plaats worden geleverd. 

U kunt onze ‘chemische toiletten’ flexibel huren. Zowel huur op korte als lange termijn behoort tot de mogelijkheden. 

Welke ‘chemische toiletten’ kan je bij ons huren?

Naast de gekende losse ‘chemische toiletten’ vind je bij ons een gamma aan toiletcontainers. 

Wat kan je – naast ‘chemische toiletten’ – nog huren bij GSV Verhuur?