Vacuümtoiletten op Rock Werchter

Het toilet van de toekomst is je nieuwe dokter

Elke 19 november brengen de Verenigde Naties onder de noemer Wereld Toilet Dag het gebrek aan toegang tot een hygiënisch toilet onder de aandacht. Liefst 1/3 van de wereldbevolking verkeert in dat geval, met allerlei gezondheidsproblemen als gevolg. In de rand van Wereld Toilet Dag komen fabrikanten ook graag met innovaties op de proppen. Zeer bijzonder is het ‘Health Check Toilet’.

Lees meer
GSV Cleanteam onderhoud van toiletten

Propere toiletten zorgen voor tevreden bezoekers!

Smerige toiletten op festivals? Kan niet meer. Door de overvloed aan evenementen is elk bericht over een vieze wc of lange wachtrijen voor een plasje dodelijk voor de organisator. Een propere toiletzone is met de jaren van bijzaak naar hoofdzaak geëvolueerd. Ons 'Clean Team' kan je hierin helpen.

Lees meer
Rock Werchter Toiletzone3 Toiletcontainer

Onze nieuwe vacuüm toiletcontainers al gespot?

Onze vacuümtoiletten zitten al een tijdje in de lift. Ze bieden een ecologisch alternatief voor de aloude toiletcabine, en dus kiezen steeds meer organisatoren ervoor. Afgelopen winter legden we ons toe op het bouwen van een nieuw vacuümconcept in de vorm van toiletcontainers. Die bieden hetzelfde comfort en kwaliteit, maar zijn veel gemakkelijker inzetbaar.

Lees meer
Eoc250lounge Dames Binnenkant

Geef bezoekers van je feest het toiletcomfort van thuis

Met de lente en de bijhorende temperaturen die volop doorbreken, vangt niet alleen de tijd van de grote festivals weer aan. Ook in bescheiden kring wordt er de komende tijd weer massaal feestgevierd. Zet je een heus outdoor feest op? Met een PleesToilet uit ons toiletgamma bied je je bezoekers een toilet aan dat het comfort van thuis evenaart. Misschien bieden onze toiletwagens zelfs meer luxe?

Lees meer
Festival toilet met open deur

Straffe service én goede gewoontes bepalen de netheid van toiletten

Steeds meer jongeren nemen propere toiletten en douches mee in hun overweging om voor jouw festival te kiezen. Dat blijkt deze maand uit een poll op Festileaks, een populaire site die je het hele jaar door warm maakt met geruchten en festivalaankondigingen. De vaststelling van Festileaks is niet zo gek, als je bedenkt welke zichtbare en minder zichtbare viezigheid zich kan nestelen in openbare toiletten.

Lees meer
Aanvoer en afvoer Toiletcontainer

Verandert Bill Gates het toilet voorgoed?

Ruim 200 jaar al vloeit onze ontlasting via het toilet naar het riool. Als het van Bill Gates afhangt, komt daar binnenkort voorgoed verandering in. Het futuristische toilet dat de medeoprichter van Microsoft onlangs voorstelde, focust zowel op waterbesparing als op verbeterde hygiëne. Dat laatste lijkt evident. Toch heeft één derde van de wereldbevolking geen toegang tot een proper toilet.

Lees meer
Vacuümtoiletten op Rock Werchter

Vacuümtoiletten, hoe werkt dat precies?

Hoe ga je ecologisch verantwoord met water om? Het is een steeds belangrijkere maatschappelijke vraag die zich ook op je evenemententerrein stelt. Vacuümtoiletten bieden een ecologisch alternatief voor de aloude toiletcabine.

Lees meer
winteronderhoud materialen

‘s Winters maken we tijd voor reparaties en innovaties

Als organisator van een evenement wil je elke bezoeker een comfortabel toiletbezoek garanderen. Dat is ‘s zomers zo, maar zeker ook op de kerstmarkten, cyclocross parcoursen, ijspistes en eindejaarsparty’s waar GSV toiletten voorziet. Daarom zijn onze chauffeurs en techniekers dezer dagen druk in de weer om al onze materialen aan een grondig nazicht te onderwerpen.

Lees meer
Gsv Winter

Onze festivalzomer begint al in de winter

Het festivalseizoen ligt een dikke maand achter ons. Dat wil niet zeggen dat GSV op de lauweren rust. Achter de schermen wordt enerzijds druk vooruitgeblikt naar de uitdagingen die de winterse events met zich meebrengen. Anderzijds sijpelen de eerste verschuivingen in de festivalagenda voor 2019 door. We kijken dus ook al verder dan de komende winter.

Lees meer
Toiletzone Dj Stage Voodoo Village

Duikt het party toilet steeds meer op in België?

Het grootste aantal evenementen per vierkante kilometer? Daarvoor moet je ‘s zomers in België zijn. Het muzikale aanbod blijft belangrijk, maar comfort en beleving hebben de laatste jaren erg aan belang gewonnen. Dat geldt ook voor de toiletzones van evenementen. Het comfort wordt verhoogd door onder andere na te denken over het indijken van wachttijden. Op het New Yorkse Governors Ball music festival gaan ze nog veel verder met de introductie van een heus party toilet. Onder andere Tomorrowland en Voodoo Village namen het idee al over. Welke festivals zullen volgen?

Lees meer
Archief