Je kan voor verschillende redenen een verhuurservice voor mobiele toiletten inschakelen. Maar waarom zou je GSV contacteren? Met deze 7 ijzersterke redenen vergemakkelijken we jouw keuze. 

Meer dan 40 jaar ervaring

Veertig jaar geleden startten we met enkel toiletcabines en -containers. Door de jaren heen bouwden we ons gamma uit en zijn we uitgegroeid tot de beste partner voor jouw evenement. Ons doel? Jou als organisator zoveel mogelijk ontlasten zodat jij je op andere dingen kan focussen.

GSV Verhuur Dessel

Voor elk feest

Of je nu een tuinfeest of barbecue organiseert voor 30 mensen of een groot muziekfestival voor duizenden mensen. Onze betrouwbare verhuurservice voor mobiele toiletten kan je voor alle types evenementen inschakelen.

Alles onder één dak

Het zoeken naar verschillende leveranciers voor je evenement is verleden tijd. Bij GSV Verhuur heb je keuze uit een ruim aanbod toiletten, handwasunits, douches, kassa’s, bureaus en hekken. Het bespaart je tijd, moeite, én transportkosten.

Ecologisch

Wij werken steeds met oog voor het milieu. De meest ecologische optie is de traditionele toiletcabine die 20 liter water per 750 toiletbezoeken verbruikt. De producten die we gebruiken om de geuren weg te nemen zijn ook biologisch afbreekbaar. Onze handwassers beschikken over waterbesparende kraantjes. Lees meer over onze ecologische oplossingen.

Eigen atelier

GSV Verhuur draagt kwaliteit en comfort hoog in het vaandel. Daarom bouwen en onderhouden we het grootste deel van onze producten in eigen atelier. Het ontwikkelen van nieuwe producten doen we in samenwerking met organisatoren, met steeds oog voor het comfort van onze bezoekers.

117580882 10220901827789079 8751612074844490907 N

Sterk in logistiek

Dankzij onze 10 vrachtwagens en vaste chauffeurs met ervaring leveren wij snel en flexibel over heel België en Nederland tegen scherpe prijzen. Indien je dit wenst zetten we alles ook direct op de juiste plaats en zorgen we voor de aansluiting van aan- en afvoer van water en afvalwater van de units.

Onderhoud

Ook over het onderhoud van de toiletten tijdens het evenement zelf hoef je je geen zorgen te maken. Ons eigen GSV Clean Team houdt je toiletten proper en voorziet voldoende toiletpapier. Daarnaast zorgen we, vooral bij meerdaagse festivals, voor de nodige tussentijdse ledigingsbeurten.