Aanvoer en afvoer Toiletcontainer

Comfortabele, nette toiletten aanbieden tijdens je evenement is vandaag eerder regel dan uitzondering. Steeds vaker plaatsen organisatoren een toiletcontainer om de bezoeker kwalitatief sanitair te garanderen. Hoe een toiletcontainer met aan- en afvoer precies werkt, kon je al eerder op onze website lezen. Maar hoe sluit je ze aan?

Aansluiten van de watertoevoer

Al onze containers zijn voorzien van een GEKA aansluiting (zie foto).  Sluit hierop je tuinslang met GEKA koppeling aan of plaats hierop een  koppelstuk GEKA/Gardena waarop je vervolgens je eigen tuinslang kan aansluiten. Heb je geen koppelstuk? Vraag er gerust een aan onze chauffeurs.

Met deze punten hou je best rekening:

  • Je tuinslang moet dik genoeg zijn zodat er voldoende water door kan lopen. 
  • Voor de grote toiletcontainers (12- en 14 deurs) adviseren we om een waterslang van minimaal 1 duim diameter te gebruiken met GEKA koppeling.   
  • Heb je graag dat we de toevoerslang voor u bijleveren? Geen probleem, voeg ze toe aan je offerte en vermeld bij de opmerkingen het aantal gewenste meters.

Afvoeren naar de riolering

Wij leveren steeds een afvoerbuis van 8 meter bij onze toiletcontainers, net als een stuk flexibele darm. De afvoerbuis is makkelijk in elkaar te schuiven, zodat je ze in de riolering kan hangen. 

Kan je het afvalwater niet binnen de 8 meter lozen, dan adviseren wij om onze vermaalpomp op 380V te plaatsen. Die kan zonder problemen tot 150 meter ver pompen.

 

Elektriciteit

Om de elektriciteit van je toiletcontainer te koppelen, heb je een verlengsnoer van 230V nodig. Maak je gebruik van de vermaalpomp, dan moet je aan de pomp 380V  32 Amp voorzien.

Onze toiletcontainers aansluiten is een vrij eenvoudige job. Heb je toch graag dat wij deze klus voor je uitvoeren? Dat kan! Het is één van de extra services die wij je kunnen aanbieden.

Wil jij een toiletcontainer huren? Neem contact met ons op.