Toiletcabines zijn en blijven de meest eenvoudige en goedkope manier om toiletten te voorzien op jouw event. Je hoeft geen aanvoer van water, afvoer naar de riolering of zelfs elektriciteit te voorzien. Alles wordt opgevangen in de opslagtank met een biovloeistof. GSV Verhuur specialiseert zich in het verhuren van toiletcabines en urinoirs voor events. Wij staan garant voor een stipte totaalservice. Je kan bij ons meer dan 750 toiletcabines huren, wat vermoedelijk meer dan voldoende is voor jouw fuif, feest, party of festival. 

Waarom je toiletcabines bij ons huren?

  • Wij verhuren het grootste gamma aan toiletcabines voor de eventwereld. Elke behoefte vullen we met de juiste toiletoplossing in. 
  • Naast het leveren van de nodige toiletcabines bieden wij nog een aantal extra services – waaronder een permanentiedienst – om organisatoren volledig te ontzorgen van hun toiletbeheer. 
  • We beschikken over eigen vrachtwagens om je toiletcabines ter plaatse te brengen. Dankzij onze sterke logistieke organisatie mag je vertrouwen op de gemaakte afspraken. 
  • Je mag rekenen op uiterst flexibele verhuurformules voor onze toiletcabines. Zowel kort als langer huren zijn mogelijk. 

Welke toiletcabines kan je bij ons huren?

Naast toiletcabines zonder aan- en afvoer verhuren wij ook een ruim gamma aan toiletcontainers

Wat kan je – naast toiletcabines & urinoirs – nog huren bij GSV Verhuur?