Ook voor werftoiletten kan je bij ons terecht.  Met onze ‘bouwwerf-formule’ huur je een toiletcabine tegen een voordelige weekprijs. Na je bestelling zorgen wij voor alles. Snelle levering, frequente reinigingsbeurten en bijvullen van toiletpapier zorgen ervoor dat je werkmannen steeds een proper toilet hebben. Deze formule is beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren. 

Een werftoilet met service, hoe werkt dat?

Onze bouwwerfcabines zijn standaard uitgerust met een zittoilet en urinoir. Er zijn geen aansluitingen nodig.  Indien je graag een handwasbakje en doorspoelsysteem in de cabine hebt kan dat tegen meerprijs. 

Na je bestelling plannen we je levering in op één van de wekelijkse routes. Onze chauffeurs rijden elke dag naar een andere regio. Zo verzorgen ze efficiënt alle leveringen, reinigingsbeurten en ophalingen over heel België

Je kan zelf de frequentie van de servicebeurten kiezen op basis van het aantal werkmannen op de werf. We adviseren 2-wekelijkse reiniging voor werven tot 4 personen (38u week) en wekelijkse reiniging voor werven tot 8 personen. Tijdens een servicebeurt zorgen onze chauffeurs voor lediging, reiniging en bijvullen van de cabine.  Zo heb je steeds een fris en proper toilet op je werf zonder zorgen. 

Komt het einde van je werf in zicht? Geef ons een seintje en we pikken je toilet op bij de volgende passage.

De minimum huurperiode voor een werftoilet is 4 weken. 

Is je werf van kortere duur? Klik hier voor de mogelijkheden.

Had je nog een vraag?  Kijk snel bij de 'veelgestelde vragen' onderaan deze pagina of stel ze via het formulier

Toiletcabine Bouwwerf 2
  • Gratis levering in heel België
  • Lediging septische tank
  • Vervangen spoelmiddel
  • Aanvullen toiletpapier
  • Geen aansluiting nodig
  • Maandelijkse facturatie

Vul in en ontdek vrijblijvend onze interessante weekprijzen

(Wees gerust, we gaan je niet spammen)

Stad of gemeente van de werf

Min huurperiode is 4 weken

Veelgestelde vragen

Is een toilet op mijn bouwwerf verplicht?

Indien het niet mogelijk is om standaard toiletten te voorzien dicht bij de arbeidspost is het toegestaan om septische toiletten te plaatsen. Er moet minstens 1 cabine per 10 arbeid(st)ers voorzien worden. Je veiligheidscoördinator kan je hierover ook meer vertellen. In veel gevallen voorziet je aannemer een werftoilet. Overleg het dus zeker op voorhand even met hem.

Moet ik tijdens mijn verbouwing een werftoilet voorzien?

Tijdens renovatiewerken gelden dezelfde regels als voor een nieuwbouw. Er moeten steeds voldoende toiletten beschikbaar zijn voor je arbeid(st)ers.  Je kan natuurlijk hiervoor je privétoilet ter beschikking stellen maar in veel gevallen huren verbouwers een extra toilet in. Zeker bij verbouwingen aan je badkamer of toilet is een extra cabine geen overbodige luxe. Ook hier is het advies om dit vooraf te bespreken met je aannemer

Welke aansluitingen heb je nodig voor een werftoilet?

Onze toiletcabines werken volledig stand-alone. Je hebt dus geen aansluiting van water nodig. De cabines zijn niet voorzien van verlichting. Indien je er ook ’s nachts gebruik van maakt kan het handig zijn een zaklamp te voorzien.

Kan ik de toiletcabine achter een gesloten hek of in mijn garage plaatsen?

Je werftoilet moet ten allen tijde bereikbaar zijn voor onze serviceteams. Ze moeten met hun vrachtwagen tot op 5m van de cabine kunnen geraken. We raden het dus af om de cabine achter een poort, hek of ver van de rijbaan te plaatsen.  Als de chauffeur de cabine niet kan bereiken moet je tot de volgende interventie wachten voor een nieuwe service.

Mag ik mijn werftoilet afsluiten met een hangslot?

Heb je liever geen ongewenste gasten op je werftoilet? Door middel van een cijferslot kan je de cabine gemakkelijk beveiligen. Je bezorgt ons dan de cijfercode zodat onze chauffeur toegang heeft tot de toiletcabine.