Toiletcabines en urinoirs op festival

Eén van de meest gestelde vragen van organisatoren die ons contacteren: hoeveel wc’s heb ik nu juist nodig?

Elk evenement is anders en er zijn veel factoren die deze aantallen kunnen beïnvloeden.  Alles is natuurlijk afhankelijk van het aantal bezoekers per dag  maar de duur, type en locatie zijn eveneens bepalend om lange wachtrijen te vermijden.

Voor kleine privéfeestjes tot 100 bezoekers volstaat het om 1 à 2 zittoiletten te voorzien. Eventueel   kan je daarbij nog extra plaszuil plaatsen om extra comfort aan de heren te bieden.

Voor grotere evenementen is de berekening al wat ingewikkelder.  1 zittoilet per 100 bezoekers  horen we soms, dat kan kloppen maar dit moet zeker aangevuld worden met voldoende urinoirs.  Het type event en duurtijd zijn in deze telling niet mee opgenomen wat het aantal nog kan doen stijgen of dalen.

Op onze homepage vind je een tool die de mogelijkheden voor je event toont op basis van type en bezoekersaantal.   Met onze jaren lange ervaring weten we als geen ander je te adviseren in het aantal en type toiletten.  Voeg de gewenste producten toe aan je mandjes, vul het aanvraagformulier in en we bezorgen je ons  advies  op maat.