Eoc250lounge Dames Binnenkant

Voor elk uniek event kunnen we een gepaste sanitaire oplossing bieden. Zet je een heus outdoor feest op? Met een PleesToilet uit ons toiletgamma bied je je bezoekers een toilet aan dat het comfort van thuis evenaart. Misschien bieden onze toiletwagens zelfs meer luxe?

Je mag een toiletwagen verwachten met kwaliteitsvolle binnenafwerking met hout, en wastafels in keramiek. Hij wordt volledig uitgerust op de locatie van jouw keuze geplaatst. Dat wil zeggen dat we de nodige luxueuze zeepjes en handdoekjes voorzien.

Dit seizoen nemen we ons nieuwe PleesToilet 250 Lounge in gebruik. Die is strakker vormgegeven dan het gekende PleesToilet. Zo zijn de wastafels volgens de huidige mode rechthoekig, en wordt de spiegel omgeven door LED-verlichting.

Geen aan- en afvoer nodig

Het PleesToilet is uitermate geschikt voor trouwpartijen, communiefeesten, babyborrels … Belangrijk om weten voor jou: wij beschikken over 2 verschillende uitvoeringen, tot 100 of tot 250 bezoekers. Het reservoir onder de toiletwagen voldoet ruimschoots om een feest van die omvang comfortabel te laten verlopen. 

Ben je niet in de gelegenheid om aan-en afvoer te voorzien? Bij het PleesToilet is dit niet per se vereist. Je bespaart jezelf daardoor het praktische denkwerk dat bij het plaatsen van een toiletcontainer komt kijken.

Staat het PleesToilet bijvoorbeeld aan een luxueuze VIP-tent waar een paar honderd mensen comfortabel naar het toilet moeten kunnen gaan, dan raden wij aan om toch een aan- en afvoer te voorzien.