winteronderhoud materialen

Als organisator van een evenement wil je elke bezoeker een comfortabel toiletbezoek garanderen. Dat is ‘s zomers zo, maar zeker ook op de kerstmarkten, cyclocross parcoursen, ijspistes en eindejaarsparty’s waar GSV toiletten voorziet. Daarom zijn onze chauffeurs en techniekers dezer dagen druk in de weer om al onze materialen aan een grondig nazicht te onderwerpen.

Momenteel voorzien we elke toiletcontainer van een convector verwarming. Heb je met afgesproken om een watergespoeld toilet aan te bieden - wat niet evident is bij slechtere weersomstandigheden - dan bekijken we tot vlak voor je evenement hoe dit technisch vlot kan verlopen.

Reparaties waar nodig

Achter de schermen evalueren we, en blikken we ook al vooruit naar de volgende festivalzomer. Niet alleen moet GSV de gevraagde hoeveelheid toiletten kunnen leveren, ook de kwaliteit moet tiptop zijn.

In de herfst en ‘s winters kijken we al onze toiletten, kassa’s en Heras hekken na op mankementen. Waar dat nodig is, voeren we kleine reparaties uit. Ziet een toiletcontainer er na een intensief festivalseizoen te verfomfaaid uit? In dat uiterste geval wordt hij gestript en opnieuw opgebouwd.

Innovaties

Repareren is de eerste stap, maar we onderzoeken ook hoe we ons gamma kunnen verbeteren. Soms creëren we in het tussenseizoen zelfs een geheel nieuw product. Onze luxe urinoir Urin8 is een goed voorbeeld van een toilet dat ontwikkeld is om het comfort van feestvierders te verhogen. Het kwam er door de feedback van organisatoren, die steeds vaker hun bezoekers een ‘beleving’ willen voorschotelen.

Zonder een tip van de sluier op te lichten, kunnen we vertellen dat een paar innovaties momenteel in de ontwerpfase zitten. Daarover lees je later meer.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe producten?  Volg ons op facebook. Schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, dan krijg je tweemaal per jaar informatie over ons gamma en innovaties.