Het festivalseizoen ligt een dikke maand achter ons. Dat wil niet zeggen dat GSV op de lauweren rust. Achter de schermen wordt enerzijds druk vooruitgeblikt naar de uitdagingen die de winterse events met zich meebrengen. Anderzijds sijpelen de eerste verschuivingen in de festivalagenda voor 2019 door. We kijken dus ook al verder dan de komende winter.

 

Gsv Winter

De komende tijd zal je onze toiletten, kassa’s en Heras hekken kunnen spotten op winterevenementen. Denk aan kerstmarkten, cyclocross parcoursen, ijspistes en natuurlijk de feesten tijdens Oudjaarsavond. 

De kans op barre weersomstandigheden is ‘s winters veel groter. We doen het nodige om het comfort van de toiletbezoeker te bewaren, bijvoorbeeld door elke toiletcontainer van een convector verwarming te voorzien.

Wil je ’s winters je bezoekers het comfort van een watergespoeld toilet aanbieden?  Dat kan, sommige toiletcontainers kunnen we zonder problemen vorstvrij houden, zeker als het een zachte winterperiode is. Maar omdat niet alle materialen vorstbestendig zijn, neem je best even contact met ons op, en dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing voor je event.

Festivalzomer voorbereiden

Net als de grote zomerevenementen zijn ook wij nu al bezig met onze voorbereiding op het volgende festivalseizoen. Die begint met een evaluatie van de voorbije periode. Welke dingen liepen vlot? Kan er iets aan onze voorzieningen en service verbeterd worden? 

Vervolgens kijken we vooruit: met de bekendmaking van de eerste artiesten sijpelen ook de eerste verschuivingen in de festivalagenda voor 2019 door. Zodra die zich begint te ontvouwen, krijgen wij inzicht in een belangrijke vraag: waar en wanneer moeten wij welke hoeveelheid propere toiletten kunnen voorzien? Iedere organisator weet ongeveer hoeveel toiletten zijn evenement nodig heeft, en het is aan ons om die gevraagde capaciteit ook tijdig te kunnen leveren. 

Comfortabele toiletten voorzien is onze core business, maar we doen veel meer. Contacteer ons en we vertellen je er graag meer over.